Rólam

Kezdetek

Mindenképpen meghatározta az utamat, hogy édesapám színész. Már egészen kisgyerekként éreztem, hogy a Vidám Színpad társalgójában felnőni egy kiváltság. Csákányi Laci bácsi ölében ülni, Bodrogi Gyuszi bácsitól „barackot” kapni a fejedre, Csala Zsuzsa vicceit hallgatni – és még sorolhatnám – már akkor ajándék volt. Egy életre belém ivódott a „színház szag” és el is dőlt a sorsom.

PR Manager

Sokáig sodort az élet a rendezvényszervezéstől az újságíráson és a rádiózáson át amíg idáig eljutottam. PR managerként elsősorban sajtóképviseletet látok el. A jelenlegi ügyfeleim közül a legtöbbjükkel hosszú évek óta dolgozom együtt. Számomra ők sokkal többet jelentenek és bízom benne, hogy én is nekik. Sok mindent átéltünk közösen. Ők nem csak ügyfelek, hanem barátok, bizalmasok is egyben.

Fotózás

A fotózás régi szerelem, de egészen mostanáig csak a családomat kergettem őrületbe a hobbimmal. Állandóan osontam a gyerekek után a mobilommal, hogy képeket készítsek róluk. Ugyanakkor egy ideje már motoszkált bennem, hogy jó lenne alkotni. A fotózással egy új világ nyílt ki előttem a kamerán keresztül. Már máshogy nézem a természetet, embereket, egészen mást látok szépnek.

Kövess Instagramon!

@forgacs_bea_photography

Close

Instagram

@forgacs_bea_photography

Kövess ott is:

forgacsbea@gloriart.hu